SmartHome: Uw slimme keuze voor eenvoudige oplossingen!
De nieuwe buitenlampen in het Philips Hue gamma

Philips Hue, heeft zijn assortiment uitgebreid met nieuwe modellen voor buiten.
Het omvat zowel lampen voor aan de wand als op de grond.

De meeste nieuwe lampen zijn vanaf nu beschikbaar, het volledige gamma is vanaf eind april te koop. Naast nieuwe lampen
komt er ook een nieuwe voeding met meer vermogen en komen er ook verlengkabels bij in het assortiment. Zo wordt
het nog gemakkelijker om ook je tuin/terras met Hue in te richten.Volgende nieuwe lampen zijn nu verkrijgbaar in het assortiment:

Appear: Deze Philips Hue Appear muurlamp schijnt aan beide kanten een strak licht. Hij geeft je muur een fraaie uitstraling. De lamp is van hoogwaardig aluminium en eenvoudig te bedienen via de Hue app.
 

Attract: De Philips Hue "Attract" muurlamp creëert een mooi kleurrijk licht op je muur. De Attract geeft een eerder traditionele look en is gemaakt van echt glas in combinatie met hoogwaardig aluminium.
 
Resonate: De Philips Hue "Resonate" outdoor muurlamp schijnt naar boven en beneden. Deze strakke lamp is in zowel zwart als zilver te verkrijgen. Deze muurlamp geeft je gevel zo meer stijl en uitstraling :-)...
 
Lily XL: is de ideale spot om in je tuin sfeer en gezelligheid te creëren. De Lily XL is groter en heeft door de extra hoge lichtopbrengst een krachtiger vermogen dan de reguliere Lily.

In de loop van de volgende weken zullen de nieuwe producten ook verder toegevoegd worden aan het assortiment. We kijken er naar uit om je met raad en daad bij te staan in je zoektocht naar "de geschikte lamp".

 
      08-03-2020 16:17     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.