SmartHome: Uw slimme keuze voor eenvoudige oplossingen!
Gardena | Smart System | Smart Irrigation Control Sensor Set
0 Reviews | Review toevoegen

Efficiënt water management via the GARDENA smart App. smart Irrigation Control Sensor Set voor besturing van maximaal 6 bewateringszones.

Artikelnummer

19109-20 

EAN

4078500048835  

€ 369,99
€ 339,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Efficiënt water management via the GARDENA smart App.

De GARDENA Irrigation Control Sensor Set zorgt voor de flexibele besturing van maximaal 6 afzonderlijke bewateringszones via de smart App, zoals bijvoorbeeld het GARDENA Micro-Drip-System of Sprinklersystem. Het systeem zorgt ervoor dat beplante oppervlakken met een verschillende waterbehoefte optimaal verzorgd worden.

Optimaal water management is mogelijk door de combinatie met de GARDENA smart Sensor, waarmee onnodig besproeien wordt voorkomen. De smart Gateway zorgt voor de draadloze verbinding tussen alle GARDENA smart apparaten in de tuin en de GARDENA smart App.

De GARDENA smart Irrigation Control Set is klaar voor gebruik en kan op elk gewenst moment uitgebreid worden met aanvullende GARDENA smart system apparaten. 
 

Maak uw bestaand besproeiingssysteem slimmer

Vrijwel alle 24 V beregeningsventielen zijn aan te sturen met de GARDENA smart Irrigation Control. Door enkel de besturingsunit te vervangen, kunt u een gewoon besproeiingssysteem - van GARDENA of een ander merk - omtoveren in een volledig via de App gestuurd systeem.
 

Automatische en tijdbesparende bewatering

De GARDENA smart Irrigation Control zorgt voor een betrouwbare en comfortabele besproeiing van de gehele tuin. Maximaal 6 beregeningsventielen van 24 V kunnen worden aangesloten, hetgeen betekent dat 6 verschillende zones in de tuin afzonderlijk besproeid kunnen worden.
 

Sensor voor op behoefte afgestemde watertoevoer

De smart Sensor meet bodemvochtigheid, temperatuur en lichtintensiteit in uw tuin en verstuurt de gemeten waardes naar de GARDENA smart App. Hiermee kunt u nog slimmer en beter uw tuin en de besproeing opvolgen, en op deze manier ook water besparen.
 

Besturing via app

Met de gratis GARDENA smart App voor iOS, Android en Web behoudt u de controle over uw tuin, waar u ook bent. GARDENA smart Irrigation Control kan worden gestuurd via de smart App. Voor elke besproeiingszone is een eigen besproeiingsprogramma beschikbaar. De besproeiingsdagen en -cycli kunnen afzonderlijk geselecteerd worden en de besproeiingsduur is flexibel.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.