SmartHome: Uw slimme keuze voor eenvoudige oplossingen!
Gardena | Smart System | Smart Water Control Set
0 Reviews | Review toevoegen

Efficiënt water management via the GARDENA smart App. Set bestaande uit de smart Gateway en de smart WaterControl bestuurt automatisch de watertoevoer in uw tuin.

Artikelnummer

19103-20 

EAN

4078500048835  

€ 229,99
€ 198,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Efficiënt water management via the GARDENA smart App.

De GARDENA smart WaterControl Set bestaande uit de smart Gateway en de smart WaterControl bestuurt automatisch de watertoevoer in uw tuin en zorgt voor een flexibele besproeiing afgestemd op de behoeften.

De sproeitijden kunnen eenvoudig naar wens ingesteld worden via de GARDENA smart App op uw Smartphone of Tablet en afgestemd worden op de maaitijden van de smart SILENO. De smart Gateway vormt het hart van het systeem en verzorgt de communicatie tussen alle smart apparaten en de smart App. De gateway kan opvallend in huis geplaatst worden en maakt gebruikt van de bestaande router om verbinding te maken met Internet.

De GARDENA smart WaterControl Set is klaar voor gebruik en kan op elk gewenst moment uitgebreid worden met aanvullende GARDENA smart system apparaten. De set is ideaal voor een automatische besproeiing met het GARDENA Micro-Drip-System of het GARDENA Sprinklersystem. De smart WaterControl werkt op of drie AA 1,5 V alkaline batterijen (niet inbegrepen).
 
Technische specificaties
Artikelnr. 19103-20
   
EAN-Code: 4078500018906
Specificaties
Energievoorziening 3 x AA 1,5 V alkaline batterij (LR6, niet meegeleverd)
Werkdruk Min 0.5 bar
Werkdruk Max 12 bar
Draad 26,5 mm (G3/4), 33,3 mm (G1)
 
Irrigation settings
Besproeiingen per dag 6
Besproeiingsduur 0 h 1 min - 10 h 0 min
Besproeiings frequentie tot 6 irrigaties per dag, keuze van dagen

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.