SmartHome: Uw slimme keuze voor eenvoudige oplossingen!

Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt

Maak uw tuin smart


Het GARDENA smart system - de professionele verzorging van uw tuin die besproeiingsoplossingen, gazononderhoud en meer in één systeem verenigt.

Ervaar meer comfort en vrijheid en maximale controle over de verzorging van uw tuin.

Bezig met laden...

De sets van Gardena smart system

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar intelligente oplossingen voor gazononderhoud, besproeiingen of stroomvoorzining. Het Gardena smart system is dé slimme manier om te tuinieren. Het smart system is verkrijgbaar in handige sets. Zo heb je vakantie bewateringsset die ervoor zorgt dat je planten in goede handen zijn wanneer je op vakantie bent. Deze set werkt op zonne-energie  en een gevuld waterreservoir waardoor je geen waterkraan of stroomvoorziening nodig hebt. Ook heb je verschillende sets van de Gardena robotmaaier. Kies de robotmaaier uit die bij de grootte van jouw tuin past. Met de Gardena Smart Water control set kun je automatisch de watertoevoer in je tuin besturen. De set bestaat uit de Smart Gatewat en de Smart WaterControl. Met de Gardena smart pump kun je gebruiken voor verschillende toepassingen in huis en tuin. Je kunt met deze pop zelfs tot 5000 liter water per uur pompen. Daarnaast is er ook nog de Gardena Irrigation Control Sensor Set die zorgt voor de flexibele besturing van maximaal 6 afzonderlijke bewateringszones.

De voordelen van Gardena Smart System

Met het Gardena Smart System maak je het voor jezelf erg gemakkelijk om de tuin bij te houden. Met een druk op de knop kun je namelijk jouw plantjes water geven en het gras laten maaien. De producten van Gardena zijn zeer eenvoudig te installeren. Alles wat je nodig hebt is de Gardena app en een Gardena smart system. De smart app is gratis te downloaden voor iOS en Android. Een ander voordeel van het systeem is dat je hiermee water bespaart. Het systeem geeft namelijk je tuin water volgens een strict schema. Daarnaast wordt ook de bovemvochtigheid gemeten, waardoor je planten alleen water krijgen als dit echt nodig is. Ook kun je met de app overal ter wereld de status van je tuin in de gaten houden. Zo kun je ook op vakantie je tuin later onderhouden door middel van het Gardena Smart System.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.