SmartHomeSystems, jouw Belgische webshop voor Smart Home!

Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
De Nedis lampen zijn een onderdeel van een breed programma Nedis SmartLife producten. Deze producten kunnen allemaal bediend worden door middel van de eenvoudige Nedis app. Daarnaast ondersteunen de Nedis producten ook spraakbediening door Amazon Alexa en Google Home. Of je nu op zoek bent naar een slimme gloeilamp of een slimme LED-lamp, bij Smarthomesystems.be vind je het allemaal. Ontdek ons assortiment aan slimme Nedis lampen.
 
Bezig met laden...

Hoe werkt de Nedis smart lamp?

Een Nedis smart lamp is een stand-alone lamp die je in een bestaande fitting kunt draaien. Deze lamp staat in verbinding met je smartphone met of zonder hub. Je kan de Nedis lamp op afstand bedienen door middel van de bijbehorende Nedis app. Hierdoor kun je de lamp dimmen of zelfs de lamp veranderen in kleur. De lampen passen gewoon in de meest voorkomende fittingen en bediening vindt plaats via de schakelaar of de bijbehorende app. Je kunt zelfs de lamp aansturen door middel van je stem via Amazon Alexa of Google Home. Daarnaast kun je ook tijdschema’s maken wanneer de lamp wordt ingeschakeld of uitgeschakeld. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat je Nedis lamp aan springt zodra het donker wordt.

Divers aanbod aan Nedis lampen

In ons aanbod aan Nedis lampen vind je verschillende soorten lampen terug. De lampen zijn er in diverse formaten, zodat je het model uit kunt kiezen wat het bij jou en je lamp past. Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren lampen te koop. Je hebt hierbij de keuze uit de kleuren wit, warm wit of de full-colour lamp waarbij je ook kunt kiezen voor sfeerverlichting in de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars.

Hoe installeer je de Nedis lamp?

Je hoeft geen technisch talen te zijn om de Nedis lamp te installeren. Alles wat je nodig hebt is de Nedis SmartLife app, een Nedis lamp en werkende Wi-Fi. Draai de lamp in de bestaande fitting en download de app. Volg vervolgens de stappen in de app. Je hebt hierbij dus geen extra kit of verbindingshubs nodig.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ons volledige assortiment aan Smart light producten. 


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.