SmartHome: Uw slimme keuze voor eenvoudige oplossingen!

Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Met een slimme deurbel weet je altijd dat er iemand aan de deur staat, waar je ook bent. Wanneer er iemand aanbelt of zelfs maar de voordeur nadert (dankzij bewegingsdetectie - die ook uitgezet kan worden), ontvang je een pushbericht op je smartphone.

Je kunt vervolgens een videogesprek starten alsof je thuis bent. Je kan vragen aan de koerier het pakje bij de buren af te leveren of zegt de verkoper dat je geen interesse hebt – en dat alles met een slimme deurbel zonder de deur te openen.
Bezig met laden...

Een slimme deurbel kiezen

Er zijn verschillende opties van de slimme deurbel. Het kan dan ook lastig zijn om er een te kiezen. Wanneer je op zoek bent naar een smart deurbel voor jouw situatie, dan kun je jezelf het volgende afvragen:
  • Gebruik je een bekabelde of draadloze internetverbinding
Een slimme deurbel heeft een werkende internetverbinding nodig. Je kunt hiervoor een netwerkkabel aansluiten, alleen dient deze wel doorgetrokken te worden tot aan de voordeur. Vandaar dat je bij Smarthomesystems.be alleen draadloze slimme deurbellen vindt.
  • Wil je beeldmateriaal opslaan?
Een slimme deurbel maakt live video’s van bezoekers voor je deur. Deze kun je vervolgens in de app op je smartphone bekijken. Een smart deurbel heeft vaak een intern geheugen, maar deze is vaak niet groot genoeg om beelden lang in op te slaan. Wanneer je extra opslagcapaciteit nodig hebt kun je hiervoor een cloud abonnement afsluiten.
  • Wil je de deurbel ook in huis kunnen horen?
Bij een smart wifi deurbel is je smartphone de standaard ontvanger. Zodra iemand aanbelt krijg je dan ook een melding via je smartphone. Je hoort dus geen geluidssignaal in huis. Mocht je dit wel willen, dan kun je de slimme deurbel uitbreiden met een draadloze ontvanger, zodat je alsnog de bel hoort overgaan.
  • Wil je ook in het donker kunnen zien wat er gebeurd?
Ook wanneer het donker is wil je zien wat er allemaal rondom jouw voordeur gebeurt. Vrijwel iedere slimme deurbel is dan ook uitgerust met een nachtvisie. Het beeld op je smartphone is dan te zien in het zwart wit. Dit is wel wat minder helder dan overdag, maar ook in het donker kun je zien wat er gebeurd.

Installatie van een smart deurbel

Bij de installatie van een smart deurbel komt vaak meer kijken dan je denkt. Zo moet je de juiste stroomtoevoer hebben, tenzij je een slimme deurbel met batterij koopt. De smart wifi deurbel van Nedis is in ieder geval eenvoudig de installeren, doordat je de draden van je bestaande deurbel kan gebruiken.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.