SmartHome: Uw slimme keuze voor eenvoudige oplossingen!

Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
 
Huisautomatisering wordt plots veel eenvoudiger met een smart camera.
Deze eenvoudig te gebruiken Smart Camera's kunnen gemakkelijk worden aangesloten op uw bestaande Wi-Fi-netwerk om de binnen-/buitenkant van je huis te bewaken.
 
De Slimme camera's zijn eenvoudig te installeren en te bedienen via de App. 
Bezig met laden...

Wat is een slimme camera?

Een slimme camera is een beveiligingscamera die bediend kan worden via je smartphone. Je kunt deze zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken. Een slimme camera stuurt daarnaast ook notificaties wanneer er bijvoorbeeld mensen rondhangen rondom je huis.

Wat kan een smart camera?

Een smart camera houdt het gebied in de gaten waar hij op gericht staat. De exacte mogelijkheden van een camera zijn natuurlijk wel per type en per merk verschillend. Je kunt wel met iedere smart camera je huis op afstand in de gaten houden door middel van een app op je smartphone of tablet. Sommige camera’s beschikken zelfs over mogelijkheden om te signaleren wanneer er een auto, huisdier of mens je huis benaderd. Ook herkennen sommige camera’s zelfs gezichten. Daarnaast kun je bij een smart camera rekenen op een pushbericht via de app, wanneer er iets niet lijkt te kloppen.

Assortiment aan smart camera’s

Bij Smarthomesystems.be vind je een groot gamma aan smart camera’s van verschillende merken. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld een smart camera van het merk Nedis. Dit zijn camera’s van zeer goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Je hebt al een slimme camera van dit merk voor €68,99. Een ander bekend merk wat je terug vindt in ons gamma is het merk Reolink. Dit merk biedt al sinds 2009 wereldwijd hun camera’s aan. De camera’s van Reolink behoren tot een van de betere beveiligingscamera’s voor consumenten en MKB. Een ander merk wat je in ons gamma terug kunt vinden is het merk Ring. Ring heeft een uitgebreid assortiment aan slimme camera’s. Een ding hebben ze allemaal gemeen: je verbindt ze allemaal via je wifi-netwerk aan de app op je smart device. Hierdoor ben je altijd en overal op de hoogte van de gebeurtenissen bij jou thuis.


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.