SmartHomeSystems, jouw Belgische webshop voor Smart Home!

Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Smart Security, snel en eenvoudig beveiligd!

Er zijn diverse smart security producten die het makkelijker maken om je huis te beveiligen. Je kunt eenvoudig deze producten bedienen met je smartphone of tablet, zodat je huis altijd goed beveiligd is. De installatie is in 10-15 minuten gebeurd.
Smart Security bevat onderandere Slimme Camera's en de Slimme Deurbel.
Bezig met laden...

Smart deurbel

Een smart deurbel is onderdeel van smart security. Met een smart deurbel weet je altijd dat er iemand voor de deur staat. Zelfs wanneer je niet thuis bent weet je dat er iemand voor je deur staat. Zodra er iemand aan belt ontvang je namelijk direct een pushbericht op je smartphone. Ook zelfs wanneer iemand de voordeur nadert, maar niet aan belt, ontvang je alsnog een pushbericht. Je kunt vervolgens een videogesprek starten en zo dus aan de koerier vragen of hij of zij het pakketje bij de buren af levert. Ook wanneer je niet thuis bent en iemand spookt rond, rondom je huis, dan kun je ook een videogesprek starten. De smart deurbel beschikt over een HD-camera met maar liefst een kijkhoek van 130°. Bij Smart Home Systems vind je verschillende merken aan slimme deurbellen, zoals de Nedis deurbel en de Ring deurbel

Smart IP-camera

Ook de smart IP-camera is onderdeel van smart security. Met een smart IP-camera kun je jouw huis eenvoudig in de gaten houden. De IP-camera kan namelijk makkelijk aangesloten worden op een bestaand wifinetwerk. Hiermee kun je alle buitenruimtes van je huis bewaken en ieder geluid of iedere beweging registreren. Daarnaast kun je met een smart IP-camera ook communiceren. Wanneer een persoon binnen handbereik van de camera staan kun je namelijk ook met hen communiceren. Het is als het ware te gebruiken als een telefoon.

Smart rookmelder

Daarnaast vind je in ons smart security assortiment ook een smart rookmelder. Deze slimme rookmelder geeft net als normale rookmelders een luid alarm af bij toename van rook of een extreme temperatuur, maar daarnaast geeft deze smart rookmelder ook een melding op je telefoon. Hierdoor weet je dat er brand of rook in je huis is, zonder dat je zelf thuis bent.

Installatie van Smart security producten

Het installeren van Smart security producten is vrij eenvoudig. Je hoeft hiervoor echt geen technisch talent te zijn. Alles wat je nodig hebt is een WiFi-router, de Nedis SmartLife app en een Smart security product. Alle producten worden geleverd met een snelstartgids.

Bekijk ook ons andere Nedis SmartLife assortiment aan: Smart home systemen, smart verlichting, smart speaker, slimme stekker en smart control


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.