SmartHome: Uw slimme keuze voor eenvoudige oplossingen!

Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Met Smart verlichting kun je eenvoudig je licht in huis bedienen met je smartphone en tablet.

Met een Smart lamp kun je de gewenste lichtkleur en de felheid van de lamp instellen. Met de bijbehorende app kun je kiezen uit verschillende lichtscènes die passen bij je persoonlijke behoeften en leefstijl. Bij SmartHomeSystems hebben we verschillende merken van Smart lampen zoals Nedis lampen, Philips Hue en andere.
Bezig met laden...

Een Smart lamp in alle soorten en maten

Een Smart lamp bestaat in allerlei soorten en maten. Bij Smarthomesystems.be hebben we dan ook een ruim assortiment aan Smart verlichting in allerlei soorten en maten. Zo hebben wij onder andere een Smart lamp met gloeidraad. Deze slimme verlichting combineert moderne technologie met een klassieke uitstraling. Daarnaast vind je in ons assortiment ook een Smart-bewegingssensor. Deze slimme bewegingssensor kan gebruikt worden als onderdeel van een draadloos beveiligingssysteem of voor het inschakelen van het licht zodra je een kamer binnenkomt. In ons assortiment vind je ook slimme verlichting die voorzien is van Full Colour en warm wit licht. Deze Smart lamp beschikt over alle kleuren en ook een warme witte kleur. Je kunt met de app deze lamp aanpassen aan je stemming. Een avondje voetbal kijken met de mannen? Stel dan de lamp in op de kleur groen. Een avondje met de vrouwen? Stel de lamp dan in op jullie stemming.

Hoe installeer je Smart light verlichting?

Je hoeft geen technisch talent te zijn voor het installeren van Smart light verlichting. Alles wat je nodig hebt, is een WiFi-router, de Nedis SmartLife app en een Nedis Smart Light. Wanneer je de app hebt gedownload volgen alle vervolgstappen vanzelf. Zodra de Smart verlichting aangesloten is kun je de helderheid regelen met je smartphone of tablet. Het is zelfs mogelijk om het licht met je stem te regelen via Amazon Alexa of Google Home.Maak tijdschema’s zodat er altijd een lichtje aan is zodra je thuiskomt van werk. Ook is het mogelijk om een Smart lamp te koppelen aan andere Smart home producten, zoals een Smart speaker, Smart security, een Slimme stekker of Smart control


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.